Applicatiebeheerder

Solliciteer nu

Applicatiebeheerder

Bij Ksyos werken we elke dag aan de gezondheid van iedereen. Wil jij ook bijdragen aan een slimmere gezondheidszorg? We barsten van de ideeën, ambities en dromen om onze organisatie verder te ontwikkelen. En daar hebben we jou bij nodig!

Full-time / Part-time · Amstelveen

Wat ga je doen?

Als Applicatiebeheerder bij Ksyos zorg je ervoor dat informatiebehoeften vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen worden vertaald in efficiënte en gebruiksvriendelijke informatievoorziening. Je houdt toezicht op de inrichting, installatie, upgrading, dagelijkse controle en onderhoud van het (interne) applicatielandschap. Daarnaast bekijk je welke specifieke applicaties nodig zijn om bedrijfsactiviteiten te ondersteunen en te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe applicaties en functionaliteiten en je hebt aandacht voor continue verbetering van workflows en (verouderde) processen. Verder ben je in staat om technische informatie op heldere wijze aan een niet-technisch publiek over te dragen en ook om storingen op te lossen al dan niet samen met de leveranciers of applicatiebeheerders van partners. Je bent verantwoordelijk voor de aanschaf van de applicaties en het contractbeheer. Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers, collega’s en onze gebruikers. Tot slot werk je nauw samen met de Medewerker ICT Support en rapporteer je aan de HR Manager.

De huidige applicaties betreffen onder andere MS Teams, Sharepoint, Office 365, Jira, Perfectview, Exact, Signrequest, Sketch en Abstract. Daarnaast is een grote applicatie in het landschap ook het Ksyos Platform, wat in house wordt ontwikkeld.

Wie ben jij?

Je bent een IT-professional die verantwoordelijk is voor het beheer van de softwaretoepassingen binnen ons bedrijf. Daarnaast ben je flexibel en in staat taken naar prioriteit in te delen en uit te voeren. Ook kun jij je voegen naar de wereld van ISO, NEN, AO/IC en functiescheidingen en bent een procesverbeteraar pur sang.

Verder:

 • Beschik je over zowel de functionele als technische vaardigheden van applicatiebeheer.
 • Heb je kennis van systeemontwerpen, -ontwikkelingen, -implementatie en - ondersteuningsprincipes en -praktijken.
 • Volg je de nieuwe ontwikkelingen en kun je hierop inspelen.
 • Kun je goed logisch nadenken, verbanden leggen en verschillende belangen afwegen.
 • Heb je een probleemoplossend vermogen; signaleren, analyseren en rapporteren.
 • Heb je een organiserend vermogen om een project volgens een gedetailleerde planning uit te voeren en administratie bij te houden.
 • Kun jij effectief communiceren met gebruikers en leveranciers over functionaliteiten en prestaties. Je bent hun sparringpartner.
 • Kun jij goed in een team functioneren omdat de projecten meestal in groepsverband worden uitgevoerd.


Wat kan je verwachten?

Ksyos is een snelgroeiende, innovatieve organisatie met enthousiaste en jonge mensen. We werken samen aan een betere gezondheid en delen ervaring en ambitie in een plezierige en betrokken werkomgeving. Samen functioneren we als team, maar Ksyos erkent ook je unieke bijdrage als individuele medewerker. Wij bieden je meer dan 90 hele leuke collega’s op ons hoofdkantoor en:

 • Een uitdagende baan voor 32 - 40 uur per week
 • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Ongelimiteerde toegang tot de ping-pong tafel
 • Laptop & telefoon
 • Een heel leuk team en collega’s


Wie zijn wij?

Wij zijn Ksyos.

Met 4.500 medisch specialisten en paramedici en 7.500 huisartsen is Ksyos de grootste zorginstelling van Nederland. Samen zien we zo’n 1.500 patiënten per dag. Dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Van cardiologie en dermatologie tot oogheelkunde, slaap en GGZ: Ksyos maakt de zorg slimmer, beter en menselijker.

Solliciteren?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button.

Meer weten?

Voor vragen kan je contact opnemen via hr@ksyos.nl of 020-6000060.