Business Intelligence Ontwikkelaar

Solliciteer nu

Business Intelligence Ontwikkelaar

Als Business Intelligence (BI) Ontwikkelaar bij Ksyos werk je nauw samen met twee andere BI-experts om de gezondheidszorg in Nederland te verbeteren. Jij helpt Ksyos en onze zorgverleners met het verkrijgen van inzichten in specifieke zorgvragen. Jij zet jouw ervaring met Power BI in om praktische en inzichtelijke dashboards te bouwen en speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van een sterke datacultuur. Ben jij enthousiast over het creëren van cruciaal inzicht en wil je vooroplopen in het verbeteren van onze data-gedreven besluitvorming?

Solliciteer direct voor deze impactvolle baan als Business Intelligence Ontwikkelaar bij Ksyos!


Samen houden wij de zorg toegankelijk voor iedereen.

Full-time / Part-time · Hybride (thuis en kantoor)

Jij werkt

Jij werkt als BI Ontwikkelaar bij Ksyos deels thuis en deels op ons mooie kantoor in Amsterdam. Dankzij jouw kennis en ervaring in Business Intelligence verwerken we data naar bruikbare inzichten voor de organisatie en onze zorgverleners.

Jouw werk als BI Ontwikkelaar bestaat uit het:

 • Helpen met verwoorden van de vraag van o.a. de Directie, Sales, Product, Finance & Customer Happiness;
 • Het vertalen van deze vraag naar het ontwikkelen van solide gegevenssets, data-rapportages & dashboards m.b.v. PowerBI;
 • Onderhouden van ons Data Warehouse in Microsoft SQL Server Management Studio;

 • Sparren met collega's door heel Ksyos;
 • Verbeteren van de operationele processen in het BI team;
 • Herkennen van kansen en mogelijkheden om Ksyos verder te verbeteren en naar aanleiding daarvan zelfstandig of in teamverband projecten op te zetten.

Wil jij weten waar jij insights over gaat bieden als BI Ontwikkelaar bij Ksyos? Bekijk de video hieronder over ons zorgpad Oogheelkunde.

Jouw team

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie die zich richt op het innoveren & verbeteren van de zorg. Dankzij onze zorgpaden krijgen patiënten de aandacht en zorg die zij nodig hebben. We werken hard, maar hebben vooral ook veel plezier bij Ksyos. Daarom komen wij graag regelmatig met elkaar samen op kantoor.

Jij maakt onderdeel uit van een klein maar fijn BI-team met in totaal 3 specialisten inclusief jijzelf. Jij hebt samen met jouw team een generalistische BI focus, waardoor jullie allemaal diverse, generieke vraagstukken binnen de organisatie kunnen oppakken. Het BI team is onderdeel van onze afdeling Design & Tech.

Deze afdeling van ruim 40 collega's bestaat uit:

 • Frontend Developers;
 • Fullstack Developers;
 • Service Designers
 • UX Designers;
 • Quality Engineers;
 • Product Owners;
 • Software Architect;
 • Business Analisten;
 • En natuurlijk Chapter Leads en jullie Technisch Directeur.

Wij werken daarnaast met een nearshoring development team in Spanje. Digitale meetings via Teams en het hybride werken is hierdoor al lang gebruikelijk en onderdeel van onze organisatie. De foto's hieronder geven een impressie van ons kantoor in Amsterdam en onze collega's van Tech & Design!

Jij bent

Jij bent proactief en pakt graag jouw rol als ambassadeur van jouw vakgebied! Je bent technisch onderlegd en vindt het leuk om bij te dragen aan de verdere opbouw & ontwikkeling van onze BI data-architectuur. Daarnaast ben je op zoek naar een dynamische organisatie waar je jouw capaciteiten en ambities waar kunt maken. Jij voelt je verbonden met onze kernwaarden: plezier, openheid, gedrevenheid en collegialiteit.

Jij hebt als Business Intelligence Ontwikkelaar bij Ksyos:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen Business Intelligence of een gerelateerd vakgebied;
 • Ten minste 3 jaar werkervaring met Power BI met actuele kennis van de verschillende datamodellen en het ontwikkelen daarvan;

 • Kennis van- en ervaring met DAX en M-query;

 • Het vermogen om kennis over te dragen, zowel binnen je team als naar de hele organisatie;

 • Vermogen om bedrijfsstrategieën en -doelen te begrijpen en te vertalen naar BI-initiatieven;

 • Het analytisch vermogen om een klantvraag te vertalen naar de gewenste inzichten en een data gedreven technische oplossingsrichting;
 • Goede communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Naast het bovenstaande is een pré:

 • Ervaring met het Agile gedachtegoed en Scrum framework;
 • Ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van visuals/wizards in PowerBI;

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie die zich richt op het innoveren (& digitaliseren) van de zorg. Dankzij onze diensten krijgen patiënten snel en dichtbij huis de aandacht en zorg die zij nodig hebben. Jij helpt als Business Intelligence Ontwikkelaar hieraan mee. Naast een hoop voldoening uit jouw werk krijg jij:

 1. Een goed onderhandelbaar salaris tussen € 4.500,- en 
  € 6.500,- afhankelijk van jouw opgedane kennis en werkervaring;
 2. In eerste instantie een contract van tijdelijke aard van 7 of 12 maanden, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;
 3. Een fulltime of parttime dienstverband van 32, 36 of 40 uur;
 4. Een laptop (keuze uit Windows of Apple);
 5. Een vergoeding voor jouw reiskosten door middel van OV-vergoeding of een kilometervergoeding;
 6. Wij hechten waarde aan gezondheid en bieden daarom mooie, aanvullende arbeidsvoorwaarden aan zoals een fietsplan en een budget om jouw thuiswerkplek arbovriendelijk in te richten;

 7. Leuke, gezellige collega's die niet kunnen wachten om samen met jou verder te bouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland!

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

Solliciteer

Wil jij het BI-team van Ksyos aanvullen met jouw talent voor datagericht werken? Solliciteer voor deze impactvolle baan met jouw cv en vertel ons in jouw motivatie waarom jij bij Ksyos wilt werken. Vraag jij je af of jouw kennis en werkervaring voldoende aansluit bij deze vacature? Kom met ons in contact, we gaan graag het gesprek met je aan!

Solliciteer als Business Intelligence Ontwikkelaar en vertel ons meer tijdens: 

 1. Een uitgebreide, telefonische intake van 20 minuten met de Corporate Recruiter;
 2. Een digitaal 1e gesprek met één van onze BI-analisten en de Corporate Recruiter;
 3. Een 2e gesprek op kantoor met één van onze BI-analisten en onze Technisch Directeur.

Als laatst stem jij met de Corporate Recruiter jouw startdatum af! Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060.


Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.