Junior Supportmedewerker Cardiologie

Solliciteer nu

Junior Supportmedewerker Cardiologie

Wil je samenwerken aan de gezondheid van iedereen? Bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie? Dan zoeken wij jou!

Full-time · Amstelveen

Wat ga je doen?

Ksyos ondersteunt onder andere de huisarts en cardioloog in de begeleiding en behandeling van patiënten met cardiovasculaire klachten in de eerstelijnszorg. Als Junior Supportmedewerker speel jij een belangrijke rol in de klanttevredenheid en zorg jij dat onze zorgverleners continu gebruik kunnen maken van onze diensten. Hierbij zorg je voor een tijdige, efficiënte en effectieve ondersteuning aan onze klanten. 

Verder:

 • Ben je samen met jouw collega’s de eerste lijn support voor de afdeling Cardiologie;
 • Zorg je voor het telefonisch beantwoorden van vragen die klanten hebben over onze diensten;
 • Houd jij je bezig met het aannemen, de registratie en de opvolging van supporttaken die via de telefoon of per e-mail binnenkomen;
 • zijn onze klanten door jou enthousiast over de Ksyos Cardiologie dienstverlening.

Maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's van Team Cardiologie: 

Natasja Snijders

Teamlead

‘’Ik ben een teamlead met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en onderlinge samenwerking en creëer daarmee een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid’’

Op de afdeling Ksyos Cardiologie werken collega’s verdeeld over Sales & Marketing, Service & Support en Product & Kwaliteit. Het team zet zich in voor het leveren van hoogwaardige cardiologische zorg dicht bij de patiënt: wij focussen ons op de kwaliteit van onze diensten en het ontwikkelen van nieuwe diensten die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Veerle van Dijk

Junior Supportmedewerker

‘’Ik bent trots om te werken voor het supportteam van cardiologie‘’

Het samenwerken met gemotiveerde collega’s die hetzelfde doel hebben, geeft mij veel energie! Huisartsen en specialisten vinden het prettig om vanuit de praktijk snel geholpen te worden. Dit zorgt voor veel tevreden klanten en dat is waar we het voor doen!

Arjan de Groot

Accountmanager Sales


‘’Het adviseren en begeleiden van zorgverleners over de mogelijkheden van eHealth vanuit Ksyos geeft mij voldoening in mijn werkzaamheden als accountmanager’’

Inmiddels ben ik 6 maanden werkzaam bij Ksyos binnen het team cardiologie. Een korte omschrijving van het team cardiologie: Jong, talentvol, gemotiveerd en altijd ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen via je eigen weg.

Ben jij geïnteresseerd om iedere dag de gezondheidszorg een stukje slimmer en efficiënter te maken met talentvolle en enthousiaste collega’s? Laat het ons dan snel weten!”

Eline Hooghiemstra

Productmanager/ Accountmanager product en kwaliteit

"Samen met het leuke team Cardiologie ben ik dagelijks bezig om de zorg te innoveren’’

Met het subteam Product & Kwaliteit richt ik me daarbij op de doorontwikkeling van onze dienstverlening en denk ik na over hoe het beter en efficiënter kan. Dit doe ik bijvoorbeeld door het uitvoeren van pilots met nieuwe apparatuur. Zo onderzoek ik of we voldoen aan de wens van de klant.

Wie ben jij? 

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en je hebt een klantvriendelijke houding. Je kunt goed zelfstanding werken, maar maakt ook onderdeel uit van een enthousiast en jong team. In het ideale geval:

 • Beschik je over MBO werk- en denkniveau;
 • Schrijf en spreek je goed Nederlands;
 • Ben je communicatief en administratief sterk;
 • Kan je goed zelfstandig werken en neem je initiatief;
 • Ben je accuraat en nauwkeurig in jouw werkzaamheden.

Let op: Dit betreft een junior functie met een bijpassend salaris.

Wat kun je verwachten?

Ksyos is een snelgroeiende, innovatieve organisatie met enthousiaste mensen. We werken samen aan een betere gezondheid en delen ervaring en ambitie in een plezierige en betrokken werkomgeving. Samen functioneren we als team, maar Ksyos erkent ook je unieke bijdrage als individuele medewerker.

Naast meer dan 100 enthousiaste collega’s bieden wij jou:

 • een laptop & telefoon;
 • goede arbeidsvoorwaarden (o.a. salaris, pensioenregeling, doorgroeimogelijkheden);
 • een afwisselende baan en veel (werk)plezier;
 • regelmatig leuke (bedrijfs)activiteiten en uitjes (nu ook digitaal);
 • budget voor een fijne (thuis)werkplek;
 • een thuiswerkvergoeding voor het hybride werken;
 • ondanks het thuiswerken tijd en aandacht voor social meet-ups met collega's.

Wij lopen voorop als het gaat om hybride werken. In coronatijd werken wij uiteraard zoveel mogelijk vanuit huis, maar ook als corona voorbij is zal hybride werken bij ons de standaard zijn. Je werkt dus niet dagelijks van negen tot vijf op een kantoor. Wij streven ernaar om de inwerkperiode wel gedeeltelijk fysiek te laten plaatsvinden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de maatregelen van het kabinet.

Meer weten?

Voor vragen kan je contact opnemen via hr@ksyos.nl of 020-6000060.

Geïnteresseerd in deze vacature? 

Solliciteer direct via onderstaande button