Key Accountmanager Zorggroepen

Solliciteer nu

Key Accountmanager Zorggroepen

Jij bent als Key Accountmanager Zorggroepen Ksyos een sparringpartner voor jouw collega en jouw klantgroepen. Jij draagt bij aan het innoveren van de zorg door het bereik van Ksyos te vergroten en nieuwe relaties op te bouwen. Je werkt aan de ontwikkeling & uitvoering van accountplannen voor jouw zorggroepen. En je werkt aan jouw eigen ontwikkeling alsook die van jouw team. Weet jij het team Sales & Relatiebeheer naar een hoger niveau te brengen? Solliciteer voor deze uitdagende baan van Key Accountmanager Zorggroepen bij Ksyos.

Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Fulltime / Parttime · Hybride (thuis en kantoor)


Jouw functie

Als Key Accountmanager Zorggroepen ben je verantwoordelijk voor het acquireren, begeleiden, informeren, monitoren en adviseren van jouw klanten/zorggroep. Vooral dit laatste -adviseren- maakt van jou een échte partner voor de business. Daarnaast ben je een sparringpartner voor jouw collega's. En als onderbouwing voor jouw keuzes gebruik je o.a. data dat je samen met ons eigen Ksyos Business Intelligence team verzamelt en analyseert.

Jouw werk als Key Accountmanager bij Ksyos bestaat uit:

 • Het inzetten van jouw -al bestaande- netwerk voor het vergroten van de naamsbekendheid & het klant-bestand van Ksyos;

 • Het zorgen voor strategische samenwerkingsverbanden en contractonderhandelingen met organisaties door heel Nederland;

 • Het bedienen en adviseren van jouw Key Accounts met een zeer groot omzetpotentieel; 

 • Het opstellen van strategische accountplannen op en het in kaart brengen van DMU structuren;

 • Het adviseren van het management en de directie over de ontwikkelingen binnen jouw zorggroep middels rapporten en presentaties.

Wil jij een indruk krijgen van de innoverende zorg die Ksyos ontwikkelt? Bekijk hier de video over Ksyos Obesitas.  

Ksyos & jouw team 

Bij Ksyos geloven we dat toegankelijke en hoogwaardige zorg relevant is voor iedereen in Nederland. Met nieuwe technologie en slimme oplossingen veranderen we met zo'n 150 collega's de manier waarop zorgverleners samenwerken, diagnoses stellen en behandelingen bieden aan patiënten, waar ze zich ook bevinden. 

Jij bent onderdeel van Team Sales & Relatiebeheer bestaande uit Key Accountmanagers, Regionaal Accountmanagers en de Salesmanager. Maandelijks komen jullie op kantoor samen voor het Commercieel Overleg, waar jij graag een actieve rol in neemt. Natuurlijk krijgen jullie ondersteuning vanuit Support, de Servicedesk en het Business Intelligence team voor data inzichten. Naast hard werken, maken jullie tijd om elkaar te helpen en is er ruimte voor gezelligheid. Jullie stralen daarmee de kernwaarden van Ksyos uit: Eerlijkheid, Doorzetten, Teamplay en Plezier.

Wil jij zien met wie jij gaat werken binnen jouw afdeling Sales & Relatiebeheer? Bekijk de foto's hieronder voor een eerste indruk.

Jij bent

Jij bent als Key Accountmanager een natuurlijke verbinder die gemakkelijk contact legt en relaties weet op te bouwen. Jij herkent kansen en grijpt uitdagingen graag aan. Dit alles wordt gedreven door jouw passie om de gezondheidszorg te verbeteren. Je krijgt dan ook energie van het bieden van passende zorg (als partner) aan jouw klanten. Daarnaast haal jij veel voldoening uit jouw werk: samen met jouw team van gedreven collega's elke dag de zorg een beetje beter te maken. 

Jij hebt als Key Accountmanager Zorggroepen

 • Ben jij een ervaren Strategisch/ Key Accountmanager -minimaal 5 jaar- met een groot netwerk;

 • Heb je ervaring in het creëren van duurzame relaties en samenwerking;

 • Ben jij bekwaam in het voeren van gesprekken op directieniveau over contractonderhandelingen met jouw relaties;

 • Heb je aantoonbare ervaring met het opstellen van strategische accountplannen en het in kaart brengen van DMU-structuren;

 • Zoek je een baan met grote verantwoordelijkheid, uitdaging en heldere doelen (KPI's) zodat jij resultaatgericht kan werken.

Voor deze functie ben je veel onderweg. Het hebben van een rijbewijs is daarom een eis. Het hebben van een relevante opleiding is een pre. 

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken, jouw mening wordt gehoord. Ook word je uitgedaagd om beter te worden en continu de juiste keuzes te maken, op het juiste moment. Verandering is de enige constante factor bij Ksyos en hierdoor ontwikkel je snel. Daarnaast zijn er toegewijde, gedreven collega's door de hele organisatie die altijd bereid zijn om te helpen.

Jij krijgt voor jouw inzet als Key Accountmanager bij Ksyos*:

 • Een goed, onderhandelbaar salaris vanaf € 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;

 • Als eerst een tijdelijk contract, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;

 • De mogelijkheid om fulltime (40) of parttime (32/ 36 uur) te werken;

 • Een leasauto met tankpas en parkeervergoeding;

 • Een laptop (Windows of Apple) en een telefoon (iPhone).

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

*De voorwaarden van de arbeidsovereenkomst zijn onderhevig aan het Ksyos beleid en richtlijnen.


Solliciteer

Wil je ons Sales-team komen versterken? Solliciteer met jouw cv en vertel ons in jouw motivatie waarom deze vacature van Key Accountmanager Zorggroepen perfect bij jou past.

Na jouw sollicitatie als Key Accountmanager volgt:

 • Een telefonische intake met de Corporate Recruiter;

 • Een 1e gesprek met onze Corporate Recruiter en een Accountmanager;

 • Een 2e gesprek met jouw Lead Sales en een Accountmanager;

 • Een 3e gesprek met de Algemeen Directeur.

Als laatst stem jij met de Corporate Recruiter jouw startdatum af! Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een gezonder Nederland!

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.