Marketing Communicatie Manager

Solliciteer nu

Marketing Communicatie Manager

Jij vergroot de zichtbaarheid van het volledige portfolio aan vakgebieden, zorgpaden en zorg-activiteiten die Ksyos te bieden heeft. Je bepaalt de marketing- en communicatiestrategie en vertaalt deze naar omnichannel campagnes en actieplannen die je samen met jouw team (2FTE) uitvoert. Jij brengt Ksyos naar de top-of-mind positie als hét digitale ziekenhuis voor Nederland. Weet jij Ksyos op de juiste manier te positioneren in de markt? Solliciteer direct en zet jouw ervaring in voor het verbeteren van de gezondheidszorg voor alle inwoners van Nederland bij deze veelzijdige baan van Marketing & Communicatie Manager bij Ksyos.  


Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Fulltime / Parttime · Amsterdam

Jij werkt

Jij leidt en werkt samen met jouw team Marketing & Communicatie. Jullie zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid bij onze stakeholders en voor een Ksyos top-of-mind positie bij onze primaire doelgroep. 

Jouw werk als Marketing en Communicatie Manager bestaat uit het:

 • Opstellen van het marketing jaarplan;
 • Beheren en controleren van het Marketingbudget;
 • Prioriteiten stellen voor het Marketingteam;
 • Afstemmen met commercieel team en management team over jouw marketing plan zodat deze up-to-date is;
 • Bouwen van sterke proposities voor al onze vakgebieden;
 • Relaties leggen en onderhouden vanuit oprechte interesse naar klanten en collega's;
 • Effectieve en efficiënte planning, executie en evaluatie van marketing actieplannen en omnichannel campagnes.

Wil jij een indruk krijgen van de zorg die Ksyos ontwikkelt? Bekijk hier de video over de Ksyos Netvliesscreening. 

Ksyos en jouw team

Ksyos is het eerste en enige landelijk opererende digitale ziekenhuis van Nederland. Een zorgnetwerk van 7.500 aangesloten huisartsen en 4.500 medisch specialisten en paramedici. Wij organiseren laag-complexe specialistische zorg dicht bij de patiënt, met lokale zorgverleners, onder supervisie van een medisch specialist. Samen zien we zo’n 1.500 cliënten en patiënten per dag. Wij maken gebruik van de bestaande infrastructuur en regisseren passende zorg dicht bij de patiënt, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. 

Als Marketing & Communicatie Manager ben jij werk jij de leider van het Marketing & Communicatie team binnen de afdeling Commercie. Jij rapporteert direct aan de commercieel directeur en fungeert als meewerkend voorman/-vrouw waarbij je leiding geeft aan twee ervaren marketing & communicatiespecialisten. Samen met dit ambitieuze team werk jij richting het gezamenlijk doel: De gezondheidszorg bereikbaar en betaalbaar houden voor iedereen met behulp van nieuwe technologie en slimme oplossingen.

Wiesje & Nikkie

Marketing & Communicatie Specialisten

Jij bent

Je bent als Marketing en Communicatie Manager het aanspreekpunt binnen en buiten Ksyos over jouw specialisme. Jij bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en weet een strategie te ontwikkelen die daadwerkelijk aansluit bij (latente) behoeften.

Jij bent als Marketing en Communicatie Manager bij Ksyos:

 • Een ervaren leider op het gebied van marketing in een complexe cross-functionele omgeving, bij voorkeur in de gezondheidszorg;

 • In staat om complexe vraagstukken behapbaar te maken, structuur aan te brengen, te analyseren en strategische keuzes te maken;

 • Creatief waarbij je denkt in mogelijkheden vanuit een natuurlijke interesse in de ander;
 • Resultaatgericht, zorgt ervoor dat doelstellingen linksom of rechtsom behaald worden;
 • Gemotiveerd om de mensen die aan jou rapporteren te laten groeien mede door jouw manier van samenwerken en leidinggeven;
 • Sterk in visievorming en krijgt anderen mee in jouw plannen om dit te realiseren.

Als een voorloper in de transitie van medische specialistische zorg is datagedreven werken een belangrijk onderwerp bij Ksyos wat terugkomt in jouw werk. 

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken, jouw mening wordt gehoord. Ook word je uitgedaagd om beter te worden en continu de juiste keuzes te maken, op het juiste moment. Bij ons is er geen comfortzone, verandering is de enige constante factor en hierdoor ontwikkel je snel.  

Jij krijgt voor jouw inzet als Marketing & Communicatie Manager bij Ksyos:

 • De passende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eerlijk salaris (gebaseerd op jouw ervaring) en een contractduur van 12 maanden waarbij wij werken richting een duurzaam dienstverband;
 • Toegewijde, gedreven collega’s door de hele organisatie die altijd bereid zijn om te helpen;
 • De ruimte om deel te nemen aan gezellige teamuitjes, leuke borrels en unieke Ksyos events;
 • De keuze tussen een Windows of Apple laptop en een iPhone;
 • Onbeperkte toegang tot de Ksyos Academy en deelname aan een uitdagend sales- & leiderschapsprogramma om jouw vaardigheden nog verder te ontwikkelen;
 • De vrijheid om nationale feestdagen in te zetten op de voor jou gewenste feestdagen. 


Solliciteer

Wil jij het team van Marketing & Communicatie bij Ksyos aansturen en daarmee versterken als Marketing en Communicatie Manager? Solliciteer direct voor deze uitdagende leidinggevende functie met jouw cv en vertel ons in jouw motivatie waarom dit voor jou de ideale uitdaging is.

Na het versturen van jouw gegevens volgt er:

 • Een korte telefonische intake voor praktische zaken;
 • Een uitgebreide kennismaking via teams met onze Corporate Recruiter en een Marketing & Communicatiespecialist, waarin jij meer over onze organisatie hoort en wij meer over jou willen horen;
 • Een fysiek gesprek met de Commercieel Directeur en Marketing & Communicatiespecialist, waarin we graag dieper ingaan op jouw visie en vaardigheden;
 • Een kennismaking met de Algemeen Directeur en Lead HR, waarin we de fit met de organisatie borgen;
 • Een persoonlijke opdracht die je mag presenteren aan bovengenoemde betrokkenen en teamleden, zodat jij echt weet wat het werk inhoudt en hoe wij samen vraagstukken oppakken.

Tot slot stem jij met de Corporate Recruiter jouw arbeidsvoorwaarden en startdatum af! Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te bouwen aan een gezonder Nederland. Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060.


Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.