Osas Verpleegkundige

Solliciteer nu

Osas Verpleegkundige


Vind jij ook dat de gezondheidszorg toe is aan innovatie? En wil jij zelf een steentje bijdragen vanuit jouw medische kennis en ervaring? Dan is deze vacature jouw kans om het verschil te maken! Als Osas verpleegkundige ben jij betrokken bij de digitale diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen. Je begeleidt, motiveert en adviseert patiënten ter optimalisatie en toepassing van de therapie. Solliciteer direct voor deze impactvolle, parttime baan als Osas Verpleegkundige en ontwikkel jouw kennis binnen dit specialisme bij hét grootste digitale ziekenhuis van Nederland!

Samen houden wij de zorg toegankelijk voor iedereen. 

Full-time / Part-time · Amsterdam

Jij werkt

Ksyos levert innovatieve diagnostiek en behandeling omtrent slaapapneu. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en monitoren van een deel van de (vervolg)consulten met patiënten en deelt daarbij jouw kennis en ervaring met je directe collega’s op de polikliniek. Hierbij verloopt de samenwerking met de medisch specialisten met name digitaal. Je vindt het leuk om het fundament van de polikliniek verder uit te bouwen en na te denken over de kwaliteit van de geleverde zorg. Daarbij streef je naar het optimaliseren van zorgprocessen, met als doelstelling patiënten tevreden te houden.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden als Osas Verpleegkundige:

 • Het uitvoeren van digitale (vervolg) consulten met patiënten;
 • Digitaal begeleiden, informeren, monitoren en adviseren van patiënten met slaap gerelateerde stoornissen en eventuele problemen kunnen signaleren bij de arts;
 • Samen met jouw team schrijf jij de zorg-protocollen, procedures en handleidingen die je in de praktijk ook implementeert;
 • Met de gehele Polikliniek zorg jij dat wij de zorg leveren van de hoogste kwaliteit.

Wil jij weten waar jij aan bijdraagt als Osas Verpleegkundige bij onze (digitale) Polikliniek? Bekijk hieronder de video over Ksyos Slaap. 

Jouw team

Jij maakt deel uit van onze digitale Polikliniek, die op dit moment bestaat uit een multidisciplinair team van: Osas Verpleegkundigen, Osas Consulenten, Polikliniek medewerkers, Medisch specialisten en onze Coördinator Polikliniek. Binnen jouw specialisme Osas heb jij natuurlijk veel contact met jouw 3 directe collega's die allemaal enthousiast zijn over hun vakgebied.

Bij Ksyos vinden we het daarnaast fijn om in verbinding te staan met de gehele organisatie; van software developers tot servicedesk. Iedereen is in voor een praatje en kijkt ernaar uit om met jou kennis te maken. 

Ook zijn we een dynamische, groeiende organisatie met een focus op innovatie. Binnen het bedrijf schakelen wij daarom snel en werken wij hard op ons kantoor in Amsterdam. Daarnaast vinden we het heel belangrijk om samen plezier te hebben. Daarom zijn we regelmatig samen op kantoor en is er tijd voor koffie drinken met elkaar, samen lunchen en worden er leuke borrels georganiseerd!


Jij bent

Jij bent het gezicht van Ksyos voor jouw patiënten. Je bent enthousiast, een echte aanpakker en gaat nieuwe (digitale) uitdagingen graag aan. Je krijgt energie van blije patiënten en doet daar dan ook alles aan. Daarnaast vind je het leuk om samen met je team van enthousiaste collega's elke dag de zorg een beetje beter te maken.

Als Osas Verpleegkundige bij Ksyos:

 • Ben je HBO-verpleegkundige met minimaal 2 jaar gerichte werkervaring of MBO-verpleegkundige met ruime ervaring met slaapproblematiek en deze patiënten doelgroep;
 • Ben je BIG-geregistreerd;
 • Vind je het leuk om samen met je collega’s de digitale slaappolikliniek uit te breiden en te verbeteren;
 • Ben je communicatief sterk en sta je stevig in je schoenen;
 • Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Jij krijgt

Dankzij onze diensten bij Ksyos krijgen patiënten de aandacht en zorg die zij nodig hebben. En jij krijgt als Osas Verpleegkundige een hoop voldoening uit jouw werk. Daarnaast krijg jij:

 1. Een goed salaris tussen de €3.000-€4.000 bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw kennis en werkervaring;
 2. Als eerst een tijdelijk contract, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;
 3. De mogelijkheid om parttime (32 uur / 24 uur) te werken;
 4. Een laptop (Windows) en een telefoon (iPhone);
 5. Een reiskostenvergoeding vanaf 15 km enkele reis woon-/werkverkeer;
 6. Wij hechten waarde aan gezondheid en bieden daarom mooie, aanvullende arbeidsvoorwaarden aan zoals een fietsplan en een budget om jouw thuiswerkplek arbovriendelijk in te richten;
 7. Leuke, gezellige collega's die niet kunnen wachten om samen met jou verder te bouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland!

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

Solliciteer

Ben jij enthousiast over deze rol en wil jij in een heel gezellig team werken binnen een prachtig bedrijf? Overtuig ons met jouw cv en motivatiebrief waarom deze veelzijdige functie jouw nieuwe baan is! 

Solliciteer als Osas Verpleegkundige en vertel ons meer tijdens: 

  1. Een telefonische intake van 10 à 15 minuten met de Corporate Recruiter;
  2. Een digitaal 1e gesprek met de Corporate Recruiter en een Osas Verpleegkundige;
  3. Een 2e gesprek bij ons op kantoor met de Coördinator Polikliniek en onze Financieel Directeur.

Als laatst stem jij met jouw Teamlead jouw startdatum af! Zien wij je snel?

Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060.