OSAS verpleegkundige

Solliciteer nu

OSAS verpleegkundige

Vind jij ook dat de gezondheidszorg toe is aan innovatie? En wil jijzelf een steentje bijdragen vanuit jouw medische kennis en ervaring? Dan is deze vacature jouw kans om het verschil te maken!

Full-time / Part-time · Amstelveen

Wie zijn wij? 

Met 4.500 medisch specialisten en paramedici en 7.500 huisartsen is Ksyos de grootste zorginstelling van Nederland. Samen zien we zo’n 1.500 patiënten per dag. Dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Van Cardiologie en Dermatologie tot Oogheelkunde, Slaap en GGZ: Ksyos maakt de zorg slimmer, beter en menselijker.

De polikliniek Slaap van Ksyos is medio 2020 opgericht en bestaat uit medisch specialisten, medisch secretaresses, supportmedewerkers en verpleegkundigen. Samen bouwen wij hard aan innovatieve slaapdiagnostiek en behandeling, thuis bij de patiënt. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, ons zorgnetwerk en ons digitale platform waar dit allemaal samen komt.

Wat ga je doen?

Als OSAS verpleegkundige speel je een belangrijke rol in de zorg van patiënten met slaap gerelateerde ademhalingsstoornissen waaronder het slaapapneusyndroom. Je maakt deel uit van het multidisciplinaire team dat betrokken is bij de digitale diagnostiek en behandeling van deze stoornissen. Hierbij is de samenwerking met de medisch specialisten met name op afstand. Je draagt bij aan het efficiënt, deskundig en kwalitatief laten verlopen van de zorgprocessen van de Polikliniek Slaap. Daarbij streef je naar het optimaliseren van zorgprocessen, met als doelstelling patiënten tevreden te houden.

Ksyos levert innovatieve diagnostiek en behandeling omtrent slaapapneu. We willen graag het zorgaanbod voor slaapstoornissen uitbreiden, waarin jij als verpleegkundige een belangrijke stem hebt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en monitoren van een deel van de (vervolg)consulten met patiënten en je deelt je grote hoeveelheid kennis en ervaring met je directe collega’s. Je vindt het leuk om het fundament van de polikliniek verder uit te bouwen en na te denken over de kwaliteit van de geleverde zorg.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:  

 • het uitvoeren van digitale (vervolg) consulten met patiënten;
 • digitaal begeleiden, informeren, monitoren en adviseren van patiënten met slaap gerelateerde stoornissen;
 • samen met een multidisciplinair schrijf jij de zorgprotocollen, procedures en handleidingen die je in de praktijk ook implementeert;
 • samen met de poli coördinator zorg jij dat wij de zorg leveren van de hoogste kwaliteit.


Maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's van Team Slaap: 

Bart Relou

Teamlead

"Bij ksyos zijn we het afgelopen anderhalf jaar hard bezig met het opzetten van een digitale slaappolikliniek. Dit doen we samen met een groot team van designers, developers, medisch specialisten en accountmanagers. Dagelijks komen we bij elkaar om te bespreken hoe het gaat, waar we naartoe willen en hoe we daar in kleine stappen gaan komen. 

Het samenwerken met gemotiveerde collega’s die hetzelfde doel hebben, geeft veel energie en voldoening in mijn werk. De weken vliegen voorbij en de vooruitgang die we boeken is prachtig. Het is onwijs leuk om vervolgens de waardering te krijgen van de patiënt, die binnen korte tijd goed wordt geholpen."

Parvathi van Urk

Medisch secretaresse

"Werkplezier, dat is in één woord de Polikliniek Slaap van Ksyos.

We starten de dag met een kort overleg waarbij we de taken verdelen en evt. casussen bespreken. Daarna gaan we knallen. Van patiënten inplannen, nabellen en monitoren tot overleg met onze medisch specialisten. Alles komt aan bod.

Naast hard werken is er ook voldoende  tijd voor andere dingen. Zo hebben we regelmatig (online) koffiemomenten met collega's en er worden veel leuke social events georganiseerd door Team Sfeerbeheer. Kortom hard werken, maar ook zeker veel plezier!"

Miri Bartelson

Assistent Polikliniek

"Ik ben trots om onderdeel uit te maken van onze digitale Polikliniek Slaap.

Met een geweldig team, waar plezier en collegialiteit voorop staat, hebben we hart voor onze patiënten en zijn we bezig onze poli verder te ontwikkelen.

Patiënten vinden het prettig om vanuit huis snel geholpen te worden. Dit zorgt voor veel tevreden patiënten en dat is waar we het voor doen!

We werken hard, maar houden ook van gezelligheid en ontspanning. Daarnaast is er veel aandacht voor jou, als individu en als onderdeel van dit mooie groeiende bedrijf. Dat geeft een gevoel van waardering. Ik werk in een bedrijf werk waar mensen voorop staan.

Ben jij de OSAS verpleegkundige die samen met ons deze poli verder wil ontwikkelen? Wij zijn blij met je komst!"

Shereen Stronkhorst 

Accountmanager

"Sinds mijn 16e weet ik dat mijn passie in de gezondheidszorg ligt. Ik wil graag iets betekenen voor anderen en mij inzetten om de wereld een stukje beter te maken. Dat is wat we bij Ksyos ook doen. We leven in een wereld waar digitalisering een grote rol speelt en bij Ksyos kunnen we hiermee de zorg beter en efficiënter maken. 

Ik draag elke dag mijn steentje bij om de zorg laagdrempelig aan te bieden bij patiënten, in mijn geval op het gebied van slaapapneu diagnostiek en behandeling. Bij Ksyos Slaap hoeven patiënten daarom niet meer fysiek naar het ziekenhuis, maar kunnen ze het onderzoek veilig en makkelijk in eigen bed doen. Ik vind het een mooi idee dat dit nu met technologie mogelijk is! Wil je ook je steentje bijdragen? Dan is de functie van OSAS verpleegkundige zeker iets voor jou."

Wie ben jij? 

Je bent enthousiast, een doener en grijpt nieuwe (digitale) uitdagingen graag aan. Je krijgt energie van blije patiënten en doet daar dan ook alles aan. Daarnaast vind je het leuk om samen met je team van enthousiaste collega's elke dag de zorg een beetje beter te maken. Verder: 

 • ben je minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week beschikbaar; deze uren mogen gecombineerd worden met een andere baan;
 • ben je BIG-geregistreerd verpleegkundige;
 • heb je affiniteit met slaapproblematiek en de patiënten doelgroep;
 • heb je affiniteit met eHealth en draagt daar graag je steentje aan bij;
 • vind je het leuk om samen met je collega’s de digitale slaappolikliniek op te zetten en te verbeteren;
 • heb je een streepje voor als je ervaring hebt als apneu verpleegkundige.

Wat kun je verwachten?

Ksyos is een snelgroeiende, innovatieve organisatie met enthousiaste mensen. We werken samen aan een betere gezondheid en delen ambitie en ervaring in een plezierige en betrokken werkomgeving. Je wordt onderdeel van Team Slaap, waar de polikliniek een onderdeel van uitmaakt. Samen met je collega's uit je team die zich focussen op verschillende aspecten, zoals Product, Marketing, Accountmanagement en Support heb jij een belangrijke rol om de medische kwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

We bieden naast veel werkplezier en een leuk team:

 • meer dan 100 hele leuke collega’s;
 • goede arbeidsvoorwaarden (o.a. salaris, pensioen, doorgroeimogelijkheden);
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • laptop & telefoon;
 • minimaal 5 weken vakantie per jaar;
 • regelmatig leuke (bedrijfs)activiteiten en uitjes (op afstand);
 • budget voor een fijne (thuis)werkplek;
 • ondanks het thuiswerken tijd en aandacht voor social meet-ups met collega's;
 • een thuiswerkvergoeding voor het hybride werken.

Wij lopen voorop als het gaat om hybride werken. Tijdens de Coronamaatregelen werken wij zoveel mogelijk vanuit huis, maar ook na Corona is hybride werken bij ons de standaard. Je werkt dus niet dagelijks van negen tot vijf op een kantoor. Wij streven ernaar om de inwerkperiode wel gedeeltelijk fysiek te laten plaatsvinden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de maatregelen van het kabinet.

Meer weten?

Voor vragen kan je contact opnemen via hr@ksyos.nl of 020-60000 60.

Geïnteresseerd in deze vacature? 

Solliciteer direct via onderstaande button