Praktijkondersteuner GGZ (Zwangerschapsvervanging)

Solliciteer nu

Praktijkondersteuner GGZ (Zwangerschapsvervanging)


FULL-TIME · HAARLEM

Voor een huisartsenpraktijk in de regio Haarlem zijn wij per juni op zoek naar een gedreven en kundige Praktijkondersteuner GGZ. Het gaat om een zwangerschapsvervanging van juni tot oktober 2020, met mogelijk een vaststelling voor onbepaalde tijd

Als POH-GGZ ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en/of behandelen van mensen in de huisartsenpraktijk met psychische klachten zoals o.a. somberheid, depressieve klachten, burn-out en angstklachten. Je bent in staat om samen met de patiënt te werken en de nadruk te leggen op het versterken en ontwikkelen van positieve coping skills, zelfinzicht en zelfredzaamheid. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding GGZ: bijvoorbeeld POH-GGZ, psychologie, psychiatrisch verpleegkundige, maatschappelijk werk.
  • Je hebt klinische ervaring met het behandelen en begeleiden van patiënten met diverse psychische problemen.
  • Je hebt kennis en kunde over verschillende interventies en behandeltechnieken en kan gemakkelijk schakelen met instanties.
  • Je bent zelfstandig, flexibel, analytisch, communicatief vaardig en beschikt over probleemoplossend vermogen. 

Wat kan je verwachten?

Ksyos is een snelgroeiende, innovatieve organisatie met enthousiaste en jonge mensen. We werken samen aan een betere gezondheid en delen ambitie en ervaring in een plezierige en betrokken werkomgeving. Je bent onderdeel van het GGZ-team van Ksyos en komt te werken op een vooruitstrevende en leuke huisartsenpraktijk.


Wij bieden je:

  •  Een uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week
  • Loon conform ervaring
  • POH-GGZ overleg en intervisie


Solliciteren?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button!
Meer weten?

Voor vragen kan je contact opnemen via hr@ksyos.nl of 020-6000060