Quality Engineer- Software Tester

Solliciteer nu

Quality Engineer- Software Tester

Jij werkt als ervaren Quality Engineer aan het kwalitatief sterk en stabiel houden van ons Ksyos platform. Met jouw werk draag je bij aan de innovatie van de gezondheidszorg voor iedereen in Nederland. Samen met ongeveer 50 collega's vormen jullie de afdeling Design & Technology. Jij werkt zelfstandig binnen je eigen, multidisciplinaire scrum team en deelt je kennis met jouw Chapter Quality Engineering. Wil jij functioneel testen en werken aan test automatisering? En krijg jij energie van het meedenken bij Test Proces Improvement?

Solliciteer dan voor deze uitdagende baan als Quality Engineer bij Ksyos in Amsterdam!


Samen houden wij de zorg toegankelijk voor iedereen.

Full-time / Part-time · Hybride (thuis en kantoor)

Jij werkt

Jij bent als Quality Engineer bij Ksyos medeverantwoordelijk voor het testen van flexibele, veilige en schaalbare software die zich kan meten met de top medische webapplicaties wereldwijd. 

Als Quality Engineer bij Ksyos:

 • Test je de door ontwikkelaars opgeleverde functionaliteit, zowel handmatig als door middel van testautomatisering;
 • Herken jij kwetsbaarheden in systemen en weet jij hoe je deze kunt vinden;
 • Lever jij een actieve bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van onze test strategieën en test data management;
 • Heb jij affiniteit met IT en kom jij graag proactief met ideeën om de kwaliteit van onze software en het testproces te verbeteren;
 • Coach jij onze junior en medior collega's, mocht je hier ervaring in hebben en energie van krijgen.

Bij Ksyos werken we binnen QE met moderne software development- en architectuurprincipes (Cypress, JIRA, Cucumber, X-ray). Daarnaast werken we agile, volgens de scrummethodiek. Waar systemen in de zorg vaak achterlopen is het Ksyos platform zeer innovatief en leggen we juist de nadruk op een optimale gebruikerservaring. Dat doen we samen met onze Designers, die gebruikerstests en Design Thinking een prominente plek geven.

Wil jij weten wat het resultaat van jouw werk is? Bekijk de video hieronder over onze dienst Oogheelkunde.

Jouw team

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie die zich richt op het innoveren & verbeteren van de zorg. Dankzij onze diensten krijgen patiënten de aandacht en zorg die zij nodig hebben. We werken hard, maar hebben vooral ook veel plezier bij Ksyos. Daarom komen wij graag regelmatig met elkaar samen op kantoor voor een kop koffie, lunch of een borrel!

Jij zit in het Quality Engineering Chapter waar jij samen met de 4 andere Quality Engineers kunt sparren over de zaken waar jullie tegenaan lopen, ideeën kunt uitwisselen en oplossingen kunt uitdenken. Daarnaast vertegenwoordig jij zelfstandig jouw vakgebied binnen één van onze multidisciplinaire scrum teams en zijn de communicatielijnen met de stakeholders kort, zowel intern als extern. 

Jouw team van ruim 40 collega's bestaat uit:

 • Quality Engineers;
 • Front end Developers;
 • Full Stack Developers;
 • Business Analisten;
 • Service Designers;
 • UX-Designers;
 • Product Owners;
 • Software Achitect;
 • En natuurlijk Chapter Leads en jullie Design & Tech Directeur.

Wij werken hybride en hebben daarnaast een nearshoring development team in Spanje. Digitale meetings via Teams zijn hierdoor al lang gebruikelijk en zijn onderdeel van ons dagelijks werk.

Jij bent

Jij bent het gezicht voor QE binnen jouw (scrum)team. Jouw enthousiasme en proactieve houding komen zichtbaar naar voren, omdat je plezier hebt in je werk. Daarnaast ben je een procesdenker van A tot Z en kun jij de focus behouden op het grotere plaatje binnen QE. Met jouw nieuwsgierige persoonlijkheid blijf je altijd op zoek naar technische uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.  

Als Quality Engineer bij Ksyos:

 • Heb je hbo of wo denk- en werkniveau;

 • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring binnen Software Testing;

 • Heb je kennis & ervaring omtrent het opstellen van teststrategieën, testscenario’s en testdata & documentatie;

 • Ben je nauwkeurig en analytisch ingesteld;

 • Heb je affiniteit of ervaring met het uitvoeren van projecten;

 • Minimaal C2 beheersing van de Nederlandse taal.

Naast het bovenstaande is het een pré als jij beschikt over een ISTQB en/of TMAP certificering en gewend bent om Agile/Scrum te werken.

Jij krijgt

Als Quality Engineer draag jij bij aan de innovatie in de gezondheidszorg. Hierdoor krijgen patiënten hun zorg sneller, goedkoper en dichterbij huis. Naast een hoop voldoening uit jouw werk krijg jij de ruimte om regelmatig te werken aan jouw eigen groei/ ontwikkeling door de wekelijkse studie-uurtjes en periodieke lab-dagen, waarbij je samen of alleen aan de slag gaat met een (voor jou) interessant, leerzaam project. 

Jij krijgt voor jouw inzet als Quality Engineer bij Ksyos:

 1. Een goed salaris tussen € 3.700,- en 
  € 5.000,- afhankelijk van jouw kennis en werkervaring;
 2. In eerste instantie een contract van tijdelijke aard van 7 of 12 maanden, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;
 3. Een fulltime (40 uur) of parttime dienstverband (32 of 36 uur);
 4. Een laptop (keuze uit Windows of Apple);

 5. Wekelijkse studieuurtjes en periodieke LAB-dagen;

 6. Een vergoeding voor jouw reiskosten;

 7. Wij hechten waarde aan gezondheid en bieden daarom mooie, aanvullende arbeidsvoorwaarden aan zoals een fietsplan en een budget om jouw thuiswerkplek arbovriendelijk in te richten;

 8. Leuke, gezellige collega's die niet kunnen wachten om samen met jou verder te bouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland!


Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

Solliciteer

Wil jij het Chapter team van Ksyos versterken als Quality Engineer? Solliciteer voor deze uitdagende baan met jouw cv en vertel ons in jouw motivatie waarom jij bij Ksyos wilt werken. 

Solliciteer als Quality Engineer en vertel ons meer tijdens: 

 1. Een telefonische intake van 15 minuten met de Corporate Recruiter;
 2. Een digitaal 1e gesprek met de Corporate Recruiter en een Quality Engineer;
 3. Een 2e gesprek bij ons op kantoor met twee van onze Chapterleads;
 4. Mogelijk een 3e gesprek bij ons op kantoor met onze Technisch Directeur.

Als laatst stem jij met jouw Teamlead jouw startdatum af! Zien wij je snel?

Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060.