Senior Accountmanager Cardiologie

Solliciteer nu

Senior Accountmanager Cardiologie

Wil jij ook bijdragen aan een slimmere gezondheidszorg? Krijg je daarnaast energie van het behalen van sales resultaten en wil je in elke situatie een winnaar zijn? Ben jij daarnaast op zoek naar dé ideale vervolgstap in jouw sales carrière binnen een jonge en dynamische organisatie? Dan is deze vacature je kans!

Full-time · Amstelveen

Wat ga je doen?

Ksyos ondersteunt onder andere de huisarts en cardioloog in de begeleiding en behandeling van patiënten met cardiovasculaire klachten. Als senior accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het bepalen van de sales strategie van de afdeling en heb jij een voorbeeldfunctie voor de andere accountmanagers. Je vindt het leuk om het salesplan op te stellen, maar wordt ook nog blij van het binnenhalen van nieuwe klanten.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Het opstellen van het sales- en marketingplan voor Ksyos Cardiologie.
 • Het coachen en begeleiden van accountmanagers op vakinhoudelijk gebied en sales-skills.
 • Het stimuleren van cross- en upselling acties met andere afdelingen binnen Ksyos.
 • Het binnenhalen, uitbouwen en onderhouden van onze grote klanten zoals ziekenhuizen, medische diagnostische centra en andere zorginstellingen.

Wie ben jij?

Je bent zelfstandig en neemt initiatief en kan samen met de andere accountmanagers verder bouwen aan het salesteam. Jij bent enthousiast, ambitieus, commercieel en durft de verantwoordelijkheid te nemen om doelstellingen te behalen. Idealiter heb je al een netwerk in de (cardiologische) zorg en ben jij een gesprekspartner die op alle niveaus een klik kan maken. In het ideale geval:

 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • heb je affiniteit met eHealth, zorg en innovatie; 
 • heb je minimaal 5 jaar commerciële werkervaring in een salesfunctie gerelateerd aan de (cardiologische) zorg;
 • heb je ervaring in het opzetten en uitvoeren van een sales- en marketingplan;
 • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je initiatiefrijk, overtuigend en bovenal een plezierige collega;
 • kennis van zorgorganisaties en ervaring in onderhandeling met verschillende stakeholders binnen de zorg (zoals cardiologen, managers);
 • ben je sterk in communicatie en presentatie;
 • ben je niet bang om fouten te maken en collega’s om hulp te vragen;


Wat kun je verwachten?

Ksyos is een snelgroeiende, innovatieve organisatie met enthousiaste mensen. We werken samen aan een betere gezondheid en delen ervaring en ambitie in een plezierige en betrokken werkomgeving. Samen functioneren we als team, maar Ksyos erkent ook je unieke bijdrage als individuele medewerker.

Naast meer dan 100 enthousiaste collega’s bieden wij jou:

 • een laptop & telefoon;
 • goede arbeidsvoorwaarden (o.a. salaris, pensioenregeling, doorgroeimogelijkheden);
 • een afwisselende baan en veel (werk)plezier;
 • regelmatig leuke (bedrijfs)activiteiten en uitjes (nu ook digitaal);
 • budget voor een fijne (thuis)werkplek;
 • een thuiswerkvergoeding voor het hybride werken;
 • ondanks het thuiswerken tijd en aandacht voor social meet-ups met collega's.

Wij lopen voorop als het gaat om hybride werken. In coronatijd werken wij uiteraard zoveel mogelijk vanuit huis, maar ook als corona voorbij is zal hybride werken bij ons de standaard zijn. Je werkt dus niet dagelijks van negen tot vijf op een kantoor. Wij streven ernaar om de inwerkperiode wel gedeeltelijk fysiek te laten plaatsvinden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de maatregelen van het kabinet.

Maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's van Team Cardiologie: 

Natasja Snijders

Teamlead

‘’Ik ben een teamlead met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en onderlinge samenwerking en creëer daarmee een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid’’

Op de afdeling Ksyos Cardiologie werken collega’s verdeeld over Sales & Marketing, Service & Support en Product & Kwaliteit. Het team zet zich in voor het leveren van hoogwaardige cardiologische zorg dicht bij de patiënt: wij focussen ons op de kwaliteit van onze diensten en het ontwikkelen van nieuwe diensten die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Veerle van Dijk

Junior Supportmedewerker

‘’Ik bent trots om te werken voor het supportteam van cardiologie‘’

Het samenwerken met gemotiveerde collega’s die hetzelfde doel hebben, geeft mij veel energie! Huisartsen en specialisten vinden het prettig om vanuit de praktijk snel geholpen te worden. Dit zorgt voor veel tevreden klanten en dat is waar we het voor doen!

Arjan de Groot

Accountmanager Sales


‘’Het adviseren en begeleiden van zorgverleners over de mogelijkheden van eHealth vanuit Ksyos geeft mij voldoening in mijn werkzaamheden als accountmanager’’

Inmiddels ben ik 6 maanden werkzaam bij Ksyos binnen het team cardiologie. Een korte omschrijving van het team cardiologie: Jong, talentvol, gemotiveerd en altijd ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen via je eigen weg.

Ben jij geïnteresseerd om iedere dag de gezondheidszorg een stukje slimmer en efficiënter te maken met talentvolle en enthousiaste collega’s? Laat het ons dan snel weten!”

Eline Hooghiemstra

Productmanager/ Accountmanager product en kwaliteit

"Samen met het leuke team Cardiologie ben ik dagelijks bezig om de zorg te innoveren’’

Met het subteam Product & Kwaliteit richt ik me daarbij op de doorontwikkeling van onze dienstverlening en denk ik na over hoe het beter en efficiënter kan. Dit doe ik bijvoorbeeld door het uitvoeren van pilots met nieuwe apparatuur. Zo onderzoek ik of we voldoen aan de wens van de klant.


 Meer weten?

Voor vragen kan je contact opnemen via hr@ksyos.nl of 020-6000060.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer direct via onderstaande button: