Lead Sales

Solliciteer nu

Lead Sales

Wil jij een gedreven team van Accountmanagers leiden om digitaal getransformeerde (medisch specialistische) zorg dichter bij de patiënt te brengen? Als Lead Sales vergroot je het bereik van onze zorgpaden waardoor we in staat zijn deze zorg snel, bereikbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Jij begrijpt de complexiteit en kansen in de markt en zet deze om in concrete successen. Wil jij werken bij het enige digitale ziekenhuis voor Nederland


Solliciteer direct voor deze uitdagende baan van Lead Sales bij Ksyoshét digitale ziekenhuis voor Nederland.


Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Fulltime / Parttime · Amsterdam

Jouw functie

Jij bent als Lead Sales verantwoordelijk voor de groei en het behoud van ons klantenbestand. Dit betekent nieuwe klanten aan ons binden, maar ook zorgen dat bestaande klanten meer gebruik gaan maken van onze zorgpaden. Duurzame relaties zijn hierin belangrijk. De klanten waar jouw team van Accountmanagers zich op richten zijn voornamelijk huisartsen, zorggroepen en ziekenhuizen. Samen zorgen jullie voor samenwerkingsverbanden met zorgverleners binnen al onze vakgebieden: Dermatologie, Cardiologie, Pulmonologie, Oogheelkunde, GGZ en Heelkunde.

Met jouw ervaring in de gezondheidszorg en kennis van onze zorgpaden begrijp je de uitdagingen en kansen in de markt. Gecombineerd met jouw cijfermatig inzicht, weet je hierop in te spelen en maak je steeds de juiste keuzes voor je team.

Jouw werk als Lead Sales bestaat uit het:

 • Leiden, motiveren en coachen van jouw team, waarbij jullie samen

      • de manier van werken optimaliseren en professionaliseren;
      • nieuwe zakelijke kansen identificeren en leads genereren;
      • de relaties met bestaande klanten onderhouden en uitbreiden;
      • prijsafspraken verbeteren en het volume verhogen;
 • Ontwikkelen, vertalen en implementeren van strategieën om de sales-doelstellingen te behalen en de marktpositie van Ksyos te versterken en vergroten;
 • Opstellen en bewaken van salesplannen en budgetten;
 • Rapporteren aan de directie over de voortgang en resultaten van jouw team. 

Wil jij een indruk krijgen van de innoverende zorg die Ksyos ontwikkelt? Bekijk hier de video over ons nieuwste zorgpad: Ksyos Obesitas. 

Ksyos & jouw team 

Bij Ksyos geloven we dat toegankelijke en hoogwaardige zorg relevant is voor iedereen in Nederland. Met nieuwe technologie en slimme oplossingen veranderen we de manier waarop zorgverleners samenwerken, diagnoses stellen en behandelingen bieden aan patiënten, waar ze zich ook bevinden. 

Als Lead Sales & Relatiebeheer bij Ksyos speel je een cruciale rol in het creëren van waarde voor de gezondheidszorg en het verbeteren van de gezondheid van mensen. Wij maken gebruik van de bestaande infrastructuren waarmee we passende zorg dichtbij de patiënt, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs leveren. 

Jij leidt en werkt samen met een gedreven team van bijna 15 Accountmanagers die Regio- of Key Account-gebonden werken in de 1e of 2e lijn. Jouw team Sales & Relatiebeheer is 1 van de 3 teams die valt onder de afdeling Commercie en jij rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. Natuurlijk werk jij nauw samen met de teams Marketing & Communicatie en Customer Happiness, die ook binnen de afdeling Commercie vallen.

Stijn & Harriet

Goos, Danny, Borinda & Vincent

Fleur, Stan, Jiman, Lars

Jij bent

Je bent als Lead Sales het aanspreekpunt voor jouw team en de (grotere) klanten van Ksyos. Jij bent de ambitieuze, salesgedreven leidinggevende die de professionalisering van Ksyos verder doorvoert. Je herkent jezelf in de woorden daadkrachtig en verbindend.

Om deze functie tot een succes te maken, ben je de coach voor jouw team, commercieel ingesteld en heb je aandacht voor de belevingswereld van onze klanten. Je stelt hierbij de juiste prioriteiten op het juiste moment. 

Jij bent als Lead Sales bij Ksyos:

 • Een ervaren leidinggevende (circa 10 jaar) Salesmanager bij voorkeur binnen de gezondheidszorg;

 • Bewezen succesvol in het behalen van verkoopdoelstellingen en het opbouwen van langdurige relaties met een grote omzetverantwoordelijkheid;
 • In het bezit van uitstekende leiderschaps- en communicatievaardigheden;
 • Analytisch sterk met een diepgaand inzicht in de gezondheidszorgmarkt en de vaardigheid om cijfermatig je activiteiten en keuzes te onderbouwen;
 • Resultaatgericht, gedreven en ondernemend;
 • Effectief in netwerken en onderhandelen, zowel operationeel als tactisch en strategisch (op klant-niveau);
 • In staat om snel te schakelen en om te gaan met veranderingen. 

Als een voorloper in digitaal getransformeerde (medische specialistische) zorg is datagedreven werken belangrijk voor Ksyos. Jij laat dit terugkomen in alle aspecten van jouw werk.  

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken, jouw mening wordt gehoord. Ook word je uitgedaagd om beter te worden en continu de juiste keuzes te maken, op het juiste moment. Bij ons is er geen comfortzone, verandering is de enige constante factor en hierdoor ontwikkel je snel. 

Jij krijgt voor jouw inzet als Lead Sales bij Ksyos:

 • De passende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eerlijk salaris (gebaseerd op jouw ervaring) en een leaseauto met tankpas;

 • Toegewijde, gedreven collega’s door de hele organisatie die altijd bereid zijn om te helpen;
 • De ruimte om deel te nemen aan gezellige teamuitjes, leuke borrels en unieke Ksyos events;
 • De keuze tussen een Windows of Apple laptop en een iPhone;
 • Onbeperkte toegang tot de Ksyos Academy en deelname aan een uitdagend sales- & leiderschapsprogramma om jouw vaardigheden nog verder te ontwikkelen;
 • De vrijheid om nationale feestdagen in te zetten op de voor jou gewenste feestdagen. 

Solliciteer

Ben jij klaar om jouw saleservaring en leiderschapskwaliteiten in te zetten bij Ksyos, hét digitale ziekenhuis voor Nederland? Samen kunnen we de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven en het verschil maken. Solliciteer met jouw cv en vertel ons in jouw motivatie waarom dit voor jou de ideale uitdaging is. 

Na het versturen van jouw gegevens volgt er:

 • Een korte telefonische intake voor praktische zaken;

 • Een uitgebreide kennismaking via teams met onze Corporate Recruiter, waarin jij meer over onze organisatie hoort en wij meer over jou willen horen;
 • Een fysiek gesprek met de Commercieel Directeur en Corporate Recruiter, waarin we graag dieper ingaan op jouw visie en vaardigheden;
 • Een kennismaking met de Algemeen Directeur en Lead HR, waarin we de fit met de organisatie borgen;
 • Een persoonlijke opdracht die je mag presenteren aan bovengenoemde betrokkenen en teamleden, zodat jij echt weet wat het werk inhoudt en hoe wij samen vraagstukken oppakken.

Tot slot stem jij met de Corporate Recruiter jouw arbeidsvoorwaarden en startdatum af! Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te bouwen aan een gezonder Nederland. Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060.


Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.