Accountmanager

Solliciteer nu

Accountmanager

Jij vergroot als ervaren Accountmanager het bereik van Ksyos en helpt daarmee patiënten door heel Nederland. Dit doe je samen met jouw team Sales & Relatiebeheer. Jij maakt een accountplan om potentiele klanten te bereiken, aan te sluiten en écht te verbinden aan Ksyos. Met gebruik van data informeer jij jouw klanten en verhoog je het gebruik van de zorgpaden. Als onderdeel van Ksyos draag jij bij aan het innoveren en verbeteren van de zorg. Zet jouw gedrevenheid en ervaring in voor een betere toekomst. Solliciteer direct voor deze uitdagende baan als Accountmanager bij Ksyos.

Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Fulltime / Parttime · Hybride (thuis, onderweg en kantoor)
Jouw functie

Als Accountmanager draag jij de zorg voor de potentiële en huidige klanten. Jij geeft inzicht over het gebruik van de zorgpaden en weet hiermee het gebruik te verhogen. Ook werk jij aan jouw eigen ontwikkeling en schakel je met allerlei verschillende collega's bij Ksyos, zoals de marketingspecialisten en supportmedewerkers om de klantbehoeften nog beter te begrijpen en hierop in te kunnen spelen.

Jouw werk als Accountmanager bestaat uit het:

 • Het ontwikkelen en uitvoeren van accountplannen om de doelstellingen van Ksyos te behalen;

 • Het creëren van nieuwe leads en opvolgen van warme leads;

 • Bijdragen aan de ontwikkeling van campagnes, marketingmaterialen en -middelen;

 • Monitoren van de resultaten van salescampagnes en het doen van aanbevelingen voor optimalisatie.

Wil jij een indruk krijgen van de innoverende zorg die Ksyos ontwikkelt? Bekijk hier de video over Ksyos GGZ.  

Ksyos & jouw team 

Bij Ksyos geloven we dat toegankelijke en hoogwaardige zorg relevant is voor iedereen in Nederland. Met nieuwe technologie en slimme oplossingen veranderen we met zo'n 150 collega's de manier waarop zorgverleners samenwerken, diagnoses stellen en behandelingen bieden aan patiënten, waar ze zich ook bevinden. 

Als Accountmanager ben je een waardevol lid van ons team Sales & Relatiebeheer. Hier werk jij samen met de andere 11 Accountmanagers en jullie Teamlead. 1x per maand hebben jullie het Commercieel Overleg op kantoor samen met het hele team. Je werkt daarnaast met veel collega's van verschillende teams zoals de marketing & communicatiespecialisten, service- & supportmedewerkers, productspecialisten, business developers en polikliniek medewerkers. 

Wil jij zien met wie jij gaat werken als Accountmanager bij Ksyos? Bekijk de foto's hieronder voor een eerste indruk.

Jij bent

Jij zet je als Accountmanager bij Ksyos in om bij te dragen aan een maatschappelijk doel. Met jouw gedrevenheid en sociale vaardigheden identificeer je mogelijkheden voor het vergroten van het gebruik van onze zorgpaden. En jij pakt dan ook de kans om jouw ideeën aan te dragen. Hiermee vervul jij niet alleen jouw wens om iets goeds te doen, maar help jij zowel jezelf als anderen verder te groeien. Jij deelt namelijk graag jouw kennis en ideeën met jouw collega's zodat jullie samen verder groeien.

Jij hebt als Accountmanager bij Ksyos:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare sales functie binnen de gezondheidszorg;

 • Een relevant netwerk in de eerstelijns- of tweedelijns zorg binnen de regio Amsterdam;

 • Aantoonbare ervaring in het maken van accountplannen met succesvol behaalde resultaten; 

 • Een proactieve instelling en het vermogen om zelfstandig te werken. 

Voor deze functie ben je veel onderweg. Het hebben van een rijbewijs is daarom een eis. Het hebben van een relevante opleiding is een pre. 

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken, jouw mening wordt gehoord. Ook word je uitgedaagd om beter te worden en continu de juiste keuzes te maken, op het juiste moment. Verandering is de enige constante factor bij Ksyos en hierdoor ontwikkel je snel. Daarnaast zijn er toegewijde, gedreven collega's door de hele organisatie die altijd bereid zijn om te helpen.

Jij krijgt voor jouw inzet als Accountmanager bij Ksyos*:

 • Een goed salaris van € 3.100,- tot € 6.200,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;

 • Als eerst een tijdelijk contract, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;

 • De mogelijkheid om fulltime (40) of parttime (32/ 36 uur) te werken;

 • Een leasauto met tankpas en parkeerkostenvergoeding;

 • Een laptop (Windows of Apple) en een telefoon (iPhone).

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

*De voorwaarden van de arbeidsovereenkomst zijn onderhevig aan het Ksyos beleid en richtlijnen.


Solliciteer

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons ambitieuze Sales & Relatiebeheer Team bij Ksyos en daarmee te helpen de gezondheidszorg in Nederland te verbeteren? Solliciteer als Accountmanager met jouw cv en motivatie.

Na jouw sollicitatie als Accountmanager volgt:

 • Een telefonische intake met de Corporate Recruiter;

 • Een 1e gesprek met onze Corporate Recruiter en een HR collega;

 • Een 2e gesprek de Commercieel Directeur en een Accountmanager.

Als laatst stem jij met de Corporate Recruiter jouw startdatum af! Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een gezonder Nederland!

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.