Medewerker Digitale Polikliniek

Solliciteer nu

Medewerker Digitale Polikliniek

Als Medewerker Digitale Polikliniek draag jij bij aan de innovatie in de gezondheidszorg. Hoe? Doordat Ksyos de zorg anders inricht en digitale kansen benut. Patiënten kunnen bij ons online terecht, waardoor onnodige, fysieke bezoeken aan het ziekenhuis worden voorkomen.  Samen met jouw collega's begeleid jij patiënten digitaal door de verschillende zorgpaden en beantwoord je al hun vragen. Heb jij een administratieve achtergrond en wil je jouw vaardigheden inzetten binnen de zorg én werken aan jouw eigen groei en ontwikkeling

Solliciteer dan nu op deze impactvolle baan als Medewerker Digitale polikliniek bij Ksyos.

Full-time / Part-time · Amsterdam

Jij werkt

Jij werkt nauw samen met jouw collega's op de Digitale Polikliniek en met verschillende medisch specialisten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten via telefoon, mail of chat. De Polikliniek van Ksyos is begonnen met het diagnosticeren en behandelen van slaapapneu. Patiënten kunnen via Ksyos Slaap gewoon thuis in eigen bed een slaaponderzoek ondergaan. Inmiddels is de Polikliniek betrokken bij de vakgebieden Slaap, Oogheelkunde en sinds vorig jaar onze nieuwe dienst Bariatrie - Obesitas binnen Ksyos. Omdat Ksyos snel groeit en wij onze vakgebieden momenteel verder verdiepen en uitbreiden, komen hier in de toekomst mogelijk nog meer diensten bij.

Jouw werk als Medewerker Digitale Polikliniek bestaat uit het:

 • Plannen van videoconsulten tussen patiënten en medisch specialisten;

 • Het verwerken van consulten in ons registratiesysteem;

 • Telefonisch voorlichting geven aan de patiënten en eventuele vragen beantwoorden;

 • Het verrichten van administratieve en ondersteunende werkzaamheden;

 • Het meedenken met en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en systemen binnen de Polikliniek.

Wil jij weten waar jij aan bijdraagt als Medewerker Digitale Polikliniek? Bekijk hieronder de video over Ksyos Slaap. 

Jouw team

Jij werkt als Medewerker Digitale Polikliniek op ons mooie kantoor in Amsterdam. We werken hard, maar hebben vooral ook veel plezier bij Ksyos. We vinden het belangrijk om met en van elkaar te leren op de werkvloer.

Jouw team van circa 20 collega's bestaat uit:

 • Polikliniek medewerkers;

 • Osas Verpleegkundigen; 

 • Osas Consulenten; 

 • Medisch specialisten;

 • De Coördinator Polikliniek;

 • En natuurlijk jullie Teamlead.

Momenteel bestaat het team van Polikliniek medewerkers uit 8 mensen met diverse opleidingsachtergronden en werkervaring. We hebben zowel doktersassistentes in dienst, als mensen met een achtergrond als medisch secretaresse en daarnaast ook medewerkers die van buiten de zorg hier bij Ksyos zijn gestart (achtergrond in de hospitality of als stewardess).

Daarnaast staan we als Polikliniek ook graag in verbinding met de rest van de organisatie; van software developers tot servicedesk. Iedereen is in voor een praatje, een kopje koffie of samen lunchen en er is een maandelijkse borrel voor het hele bedrijf. 

Jij bent

Jij bent als Medewerker Digitale Polikliniek enthousiast over innovatieve patiëntenzorg. Jij hebt naast jouw focus op het hoog houden van de patiënttevredenheid, ook aandacht voor procesverbetering. Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Naar de patiënten toe ben je geduldig, vriendelijk en empathisch. Naar je collega's gezellig, behulpzaam en betrouwbaar. Je doet het tenslotte met je team! Ook kun je goed zelfstandig werken, neem je initiatief en heb je een hands-on mentaliteit.

Als Medewerker Digitale Polikliniek bij Ksyos:

 • Staan wij open voor diverse opleidingsachtergronden en werkervaring binnen de administratie en hospitality (functies die hierbij zouden kunnen passen zijn o.a. administratief medewerker, medewerker klantenserviceofficemanagermedisch secretaresse, baliemedewerker, hospitality medewerker);

 • Is een achtergrond in de zorg geen vereiste, maar bezit je een sterke motivatie en de wens om in de zorg te willen werken;

 • Ben je stressbestendig waardoor jij altijd het hoofd koel houdt en zoekt naar oplossingen;

 • Stel je prioriteiten en kun je snel schakelen tussen de verschillende (ad-hoc) werkzaamheden.


Vaardigheid met MS Office (Outlook, Word en Excel) is een pré.

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie die zich richt op het innoveren & verbeteren van de zorg. Dankzij onze diensten krijgen patiënten de aandacht en zorg die zij nodig hebben. En jij krijgt een hoop voldoening uit jouw werk. 

Jij krijgt voor jouw inzet als Medewerker Digitale Polikliniek bij Ksyos:

 1. Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.200 bruto per maand o.b.v. fulltime (40 uur), afhankelijk van jouw ervaring;

 2. Als eerst een tijdelijk contract van 7 of 12 maanden, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;

 3. Een fulltime of parttime dienstverband vanaf 24 uur per week (24, 32, 36 of 40 uur mogelijk);

 4. Een laptop (Windows) en een telefoon (iPhone);

 5. Een reiskostenvergoeding voor jouw reiskosten wanneer jij reist voor werk;

 6. Wij hechten waarde aan gezondheid en bieden daarom mooie, aanvullende arbeidsvoorwaarden aan zoals een fietsplan en een budget om jouw thuiswerkplek arbovriendelijk in te richten;

 7. Leuke, gezellige collega's die niet kunnen wachten om samen met jou verder te bouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland!

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

Solliciteer

Ben jij enthousiast over deze rol en wil jij in een heel gezellig team werken binnen een prachtig bedrijf? Overtuig ons met jouw cv en motivatiebrief waarom deze veelzijdige functie jouw nieuwe baan is! 

Solliciteer als Medewerker Digitale Polikliniek en vertel ons meer tijdens: 

 1. Een telefonische intake van 15 minuten met de Corporate Recruiter;

 2. Een digitaal 1e gesprek met de Corporate Recruiter en een Medewerker Digitale Polikliniek;

 3. Een 2e gesprek bij ons op kantoor met de Teamlead Polikliniek en een andere collega Digitale Polikliniek.

Als laatst stem jij met jouw Teamlead jouw startdatum af! Zien wij je snel?

Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060.