Medior Software Developer

Solliciteer nu

Medior Software Developer

Jij werkt als Medior Software Developer met onze Typescript, Node.js en React stack. Met jouw werk draag je bij aan het innoveren en verbeteren van de gezondheidszorg voor iedereen in Nederland. Samen met ruim 40 collega's vormen jullie de afdeling Design & Tech, waar we onze versie van Agile en Scrum toepassen. Werk aan de groei van jouw kennis en vaardigheden bij hét digitale ziekenhuis voor Nederland. 

Solliciteer direct voor deze impactvolle baan als Medior Software Developer bij Ksyos.

Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Full-time / Part-time · Amsterdam

Jouw functie

Jij werkt als Medior Software Developer bij Ksyos gedurende jouw werkweek deels op ons mooie kantoor in Amsterdam en deels thuis. Jij bent samen met jouw scrumteam verantwoordelijk voor het bedenken, implementeren en onderhouden van flexibele, veilige en schaalbare software die zich kan meten met de beste medische webapplicaties wereldwijd.

Jouw werk als Medior Software Developer bestaat uit het:

 • Ontwikkelen en onderhouden van het software platform met begrijpelijke, onderhoudbare (clean) code;

 • Het aandragen van ideeën en oplossingen in de dagelijkse werkzaamheden en tijdens verschillende overlegmomenten;

 • Meedenken met de Systeem Architect en Business Analisten over complexe vraagstukken in de doorontwikkeling van de code en de infrastructuur;

 • Meedenken in de behoeftes van de verschillende doelgroepen en afdelingen;

 • Uitvoeren van code reviews van de pull requests van andere teamleden om kennis te delen en verder te kunnen groeien in jouw werk.

Het Ksyos zorgplatform is gebaseerd op moderne software development- en architectuurprincipes (Node.js, React, TypeScript en AWS). Wil jij een indruk krijgen van de innoverende zorg die Ksyos ontwikkelt? Bekijk hier de video over Ksyos Obesitas. 

Ksyos & jouw team 

Bij Ksyos geloven we dat toegankelijke en hoogwaardige zorg relevant is voor iedereen in Nederland. Met nieuwe technologie en slimme oplossingen veranderen we de manier waarop zorgverleners samenwerken, diagnoses stellen en behandelingen bieden aan patiënten, waar ze zich ook bevinden. 

Jij zit in een Software Development Chapter waar jij als Medior Software Developer mede-verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van jouw team en voor de tech culture. Kennisdeling en Teamplay staat binnen jouw Chapter voorop. Naast jouw Chapter, ben jij ook onderdeel van ons scrumteam "Hi Five". Met dit multidisciplinaire team, dat op dit moment bestaat uit twee developers, een business analist, een service designer en een UX designer, werken jullie in sprints aan het ontwikkelen van ons platform waarbij de nadruk ligt op een optimale gebruikerservaring.

Wij werken daarnaast met een nearshoring development team in Spanje. Digitale meetings via teams is hierdoor al lang gebruikelijk en wordt dagelijks veelvoudig gebruikt. Wil jij een indruk krijgen van jouw toekomstige collega's en ons kantoor? Bekijk de foto's hieronder!

Jij bent

Je bent de enthousiaste, nieuwsgierige developer, die snel schakelt en altijd op zoek is naar technische uitdagingen om te blijven ontwikkelen. Je deelt regelmatig jouw recent-opgedane kennis aan jouw team over nieuwe ontwikkelingen in het development vak.

Als Medior Software Developer bij Ksyos heb je:

 • Relevante ervaring als Fullstack Software Developer met soortgelijke verantwoordelijkheden;

 • Aantoonbare kennis en ervaring met Javascript, in het bijzonder TypeScript, Node.js en React;

 • Een goed gevoel in het communiceren en samenwerken met verschillende stakeholders;

 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal; C1 niveau is een minimale eis;

 • Affiniteit met werken in de gezondheidszorg.

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken, jouw mening wordt gehoord. Verandering is de enige constante factor waardoor jij snel ontwikkelt. Daarbij is er ruimte voor het uitwerken en implementeren van jouw innovatieve ideeën tijdens de periodieke Labdagen. En deel jij jouw kennis en ervaringen o.a. tijdens studieuurtjes met jouw collega's die hierdoor zich ook verder kunnen ontwikkelen.

Jij krijgt voor jouw inzet als Medior Software Developer bij Ksyos:

 1. Een goed salaris vanaf € 3.400,- afhankelijk van jouw ervaring;

 2. Als eerst een tijdelijk contract, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;

 3. De mogelijkheid om fulltime (40) of parttime (32 / 36 uur) te werken;

 4. Altijd een vergoeding voor jouw reiskosten;

 5. Wekelijkse studieuurtjes en periodieke LAB-dagen;

 6. Een laptop naar keuze (Windows of Apple).

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

*De voorwaarden van de arbeidsovereenkomst zijn onderhevig aan het Ksyos beleid en richtlijnen.

Solliciteer

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gepassioneerde team bij Ksyos en jouw stempel te drukken op de gezondheidszorg in Nederland? Solliciteer als Medior Software Developer met jouw CV en motivatiebrief.

Na jouw sollicitatie als Medior Software Developer volgt:

 • Een telefonische intake van 15 minuten met de Corporate Recruiter;

 • Een 1e gesprek op kantoor (of digitaal) met onze Corporate Recruiter en de Chapter Lead van team Hi Five;

 • Een fysiek 2e gesprek op ons kantoor in Amsterdam met onze Chapter Lead van team Hi Five en een collega Developer.

Als laatst stem jij met de Corporate Recruiter jouw startdatum af! Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een gezonder Nederland!

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit niet gewaardeerd.