Security Officer

Solliciteer nu

Security Officer

Als Security Officer draag jij bij aan de verbetering van de informatiebeveiliging van Ksyos. Jij brengt de risico's in kaart en zet jouw ervaring in om digitale beveiligingsbedreigingen te verkleinen en voorkomen. Hiermee draag jij bij aan het (veilig) innoveren van de gezondheidszorg. Je hebt een zelfstandige rol met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar jij werkt aan interessante, complexe projecten met een juridische uitdaging. Jij bewaakt de veiligheid van het digitale ziekenhuis voor Nederland! Solliciteer voor deze impactvolle baan als Security Officer bij Ksyos.

Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Fulltime / Parttime · Hybride (thuis en kantoor)


Jouw functie

Als Security Officer bij Ksyos ben jij de expert voor onze collega’s, partners en leveranciers op het gebied van cybersecurity. Jij verwerkt meldingen, beantwoordt vragen en zorgt ervoor dat informatiebeveiliging op de agenda staat. Daarnaast gebruik jij jouw kennis om een breed scala aan informatie beveiligingsbedreigingen te voorkomen binnen de lijn en in projecten.  

Jouw werkzaamheden als Security Officer bestaan uit:

 • Het dienen als aanspreekpunt ten aanzien van het Ksyos ISMS; 

 • Voorbereiden van het Management Review en de kwartaal rapportage; 

 • Het verder borgen van de informatiebeveiliging op basis van o.a. ISO 27001 en NEN 7510; 

 • Het monitoren van alle beveiligingsprocessen waarbij je ondersteuning biedt aan de proceseigenaren bij het handhaven en monitoren van de eisen betreft informatiebeveiliging; 

 • Het gevraagd en ongevraagd adviseren van zowel medewerkers als management over de maatregelingen van informatiebeveiliging binnen de organisatie;  

 • Het opstellen van verbeteradviezen en het continu blijven ontwikkelen van het informatiebeveiliging proces; 

 • Het opzetten en uitvoeren van controles op informatiebeveiliging, in samenwerking met de Kwaliteit- en Privacy Officer. 

Als voorloper in de digitale gezondheidszorg is jouw functie van Security Officer onmisbaar. Jij hebt een grote mate van invloed binnen Ksyos en daarmee ook op de transitie in de zorg. Wil je weten wat digitale zorg is? Bekijk hieronder de video over ons zorgpad Orthoptie.

Ksyos & jouw team 

Bij Ksyos geloven we dat toegankelijke en hoogwaardige zorg relevant is voor iedereen in Nederland. Met nieuwe technologie en slimme oplossingen veranderen we met zo'n 150 collega's de manier waarop zorgverleners samenwerken, diagnoses stellen en behandelingen bieden aan patiënten, waar ze zich ook bevinden. 

Als Security Officer ben jij onderdeel van team Compliance, onze eigen experts op het gebied van Privacy, Kwaliteit, Legal en (cyber)Security. Jij werkt samen met jouw team op ons mooie kantoor in Amsterdam. Wij werken hybride, waardoor je de ruimte hebt om deels thuis te werken wanneer dit voor jouw werkzaamheden die dag beter uitkomt. Wij hebben bij Ksyos geen managers, maar Teamleads. Jouw team bestaat daarmee uit de Teamlead Compliance, een kwaliteitsmedewerker (oproep), een Kwaliteit- en Privacy Officer en natuurlijk jijzelf als Security Officer.

Je werkt nauw samen met zowel jouw eigen team als met de andere teams, want jouw werk heeft impact op het werk van alle collega's, onze klanten/ partners en de gebruikers/ patiënten van Ksyos.

Zoals je wellicht hebt gezien staat er ook een vacature open voor de Kwaliteit- en Privacy Officer. Je bent daardoor onderdeel van een nieuw opgezet team wat jouw expertise goed kan gebruiken. Wil jij zien met wie jij gaat werken bij Ksyos? Bekijk de foto's hieronder voor een eerste indruk.

Jij bent

Als Security Officer ben jij het eerste aanspreekpunt omtrent informatiebeveiliging voor jouw collega's. Jij bent dan wel zelfstandig verantwoordelijk voor jouw werk, maar weet ook mensen van verschillende disciplines met elkaar te verbinden en werkt met iedereen binnen Ksyos samen. Jij draagt de kernwaarden van Ksyos - plezier, openheid, gedrevenheid en collegialiteit - uit en krijgt energie van het uitdenken van concepten.
 
Jij bent de Security Officer bij Ksyos met:

 • Minimaal een hbo denk- en werkniveau; 

 • Aantoonbare ervaring op het gebied ISO 27001 en NEN 7510 (NEN 7512 en 7513); 

 • Relevante certificeringen zoals CISA, CISSP, CCSP, CISM en de ambitie om je hierin te blijven ontwikkelen; 

 • Het vermogen om hoofd- en bijzaken goed te kunnen onderscheiden en prioriteiten te stellen; 

 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 

 • Goede communicatieve vaardigheden waarbij je complexe concepten op een begrijpelijke manier weet uit te leggen.

Naast het bovenstaande zijn er een aantal pre's:

 • Ervaring in het dragen en van uitvoeren van werkzaamheden met juridische en/of privacy ondergrond;

 • Interesse in het combineren van informatiebeveiliging met een dynamische, agile omgeving.

*Voldoe jij niet aan al het bovenstaande, maar denk je wel dat de beschreven werkzaamheden bij jou passen? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren of vrijblijvend contact op te nemen voor een kennismaking.   

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken, jouw mening wordt gehoord. Ook word je uitgedaagd om beter te worden en continu de juiste keuzes te maken, op het juiste moment. Verandering is de enige constante factor bij Ksyos en hierdoor ontwikkel je snel. Daarnaast zijn er toegewijde, gedreven collega's door de hele organisatie die altijd bereid zijn om te helpen.

Jij krijgt voor jouw inzet als Security Officer bij Ksyos*:

 • Een goed, onderhandelbaar salaris vanaf € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring;

 • Als eerst een tijdelijk contract, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;

 • Een parttime contract van 32 of 36 uur per week;

 • Altijd een reiskostenvergoeding voor jouw gemaakte reizen (woonwerk en werkwerkverkeer);

 • Een laptop (Windows of Apple) en een telefoon.

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en vakantiedagen? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

*De voorwaarden van de arbeidsovereenkomst zijn onderhevig aan het Ksyos beleid en richtlijnen. Binnen ons functiehuis is de functietitel Compliance Specialist.


Solliciteer

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons Compliance team bij Ksyos en jouw bijdrage te leveren aan het innoveren van de gezondheidszorg in Nederland? Solliciteer met jouw cv en motivatie.

Na jouw sollicitatie als Security Officer volgt:

 • Een korte (telefonische) intake met de Corporate Recruiter;

 • Een 1e gesprek met onze Corporate Recruiter;

 • Een 2e gesprek de Corporate Recruiter en de Teamlead Compliance.

Als laatst stem jij met de Corporate Recruiter jouw startdatum en arbeidsvoorwaarden af! Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een gezonder Nederland!

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.