Senior Software Developer

Solliciteer nu

Senior Software Developer

Jij werkt aan jouw eigen ontwikkeling en het innoveren en verbeteren van de gezondheidszorg voor iedereen in Nederland als Senior Software Developer bij Ksyos. Jij bent onderdeel van de afdeling Design & Tech. Hier werk jij samen met ongeveer 40 collega's middels onze versie van Agile en Scrum. De stack bestaat o.a. uit TypeScript, Node.js, React en wij werken met AWS. Jij versterkt hét digitale ziekenhuis voor Nederland! Solliciteer voor deze impactvolle baan als Senior Software Developer bij Ksyos.

Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Fulltime / Parttime · AmsterdamJouw functie

Als Senior Software Developer ben jij een Fullstack ontwikkelaar. Jij draagt bij in het bedenken, implementeren en onderhouden van flexibele, veilige en schaalbare software. Ook werk jij aan jouw eigen ontwikkeling en schakel je met allerlei verschillende collega's bij Ksyos. 

Jouw werk als Senior Software Developer bij Ksyos bestaat uit:

 • Het ontwikkelen en onderhouden van het software platform waarbij je zorg draagt voor begrijpelijke, onderhoudbare (clean) code;

 • Het aandragen van ideeën en oplossingen in de dagelijkse werkzaamheden en tijdens verschillende overlegmomenten;

 • Het meedenken over complexe vraagstukken in de doorontwikkeling van de code en de infrastructuur;

 • Meedenken in de behoeftes van de verschillende doelgroepen en afdelingen;

 • Het uitvoeren van code reviews van de pull requests van andere teamleden om te leren, kennis te delen en kwaliteit te waarborgen. Hierin ondersteun jij collega's die minder ervaren zijn.

Het Ksyos zorgplatform is gebaseerd op moderne software development- en architectuurprincipes (Node.js, React, TypeScript en AWS). Wil jij een indruk krijgen van de innoverende zorg die Ksyos ontwikkelt? Bekijk hier de video over Ksyos Obesitas. 

Ksyos & jouw team 

Bij Ksyos geloven we dat toegankelijke en hoogwaardige zorg relevant is voor iedereen in Nederland. Met nieuwe technologie en slimme oplossingen veranderen we met zo'n 150 collega's de manier waarop zorgverleners samenwerken, diagnoses stellen en behandelingen bieden aan patiënten, waar ze zich ook bevinden.

Als Senior Software Developer maak jij onderdeel uit van onze afdeling Design en Tech en werk je in een van onze scrumteams. Deze multidisciplinaire teams, bestaan uit een aantal fullstack developers, een business analist, een service designer en een UX designer. Samen werken jullie in sprints aan het ontwikkelen van ons platform waarbij de nadruk ligt op een optimale gebruikerservaring. Daarnaast ben jij ook onderdeel van jouw eigen Software Development Chapter, waar kennisdeling en teamplay voorop staan.

Hybride werken is onderdeel van onze cultuur, waar we de nadruk ligt op efficiënt werken. Daarom komen we graag samen op ons mooie kantoor in Amsterdam voor meetings (sprintwisseldag, refinement), maar ook gezelligheid (borrels). En jij kan thuis werken wanneer dit voor jou, en jouw team, beter uitkomt. Het kantoor is iedere dag geopend, dus je kan altijd hier terecht voor versgemalen bonenkoffie en een (gezonde) snack.

Wil jij zien met wie jij gaat werken binnen jouw afdeling? Bekijk de foto's hieronder voor een eerste indruk.

Jij bent

Jij zet je als Senior Software Developer in om bij te dragen aan een maatschappelijk doel. Je bent nieuwsgierig naar de laatste tech ontwikkelingen en denkt na over toepasbare mogelijkheden bij Ksyos. Hiermee vervul jij niet alleen jouw wens om iets goeds te doen, maar help jij zowel jezelf als anderen verder te groeien. Jij deelt namelijk graag jouw kennis en ideeën met jouw collega's.  

Jij hebt als Senior Software Developer bij Ksyos:

 • Ervaring in het uitdenken en ontwikkelen van functionaliteiten;

 • Aantoonbare kennis en ervaring met Javascript, in het bijzonder in de back-end met TypeScript en Node.js, waar ervaring met React een mooie plus is;

 • Aantoonbare ervaring in het werken met andere developers, verdeeld over meerdere scrum-teams; 

 • Een goed gevoel in het communiceren en samenwerken met verschillende stakeholders;

 • Leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van software technologie. 

Het hebben van affiniteit met de gezondheidszorg is een pre.

Beheersing van de Nederlandse taal is vereist voor het optimaal functioneren binnen Ksyos. Wij zijn bereid te investeren in een intensieve Nederlands cursus zodat jij het beste uit jouw werkervaring kan halen.   

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken, jouw mening wordt gehoord. Ook word je uitgedaagd om beter te worden en continu de juiste keuzes te maken, op het juiste moment. Verandering is de enige constante factor bij Ksyos en hierdoor ontwikkel je snel. Daarnaast zijn er toegewijde, gedreven collega's door de hele organisatie die altijd bereid zijn om te helpen.

Jij krijgt voor jouw inzet als Senior Software Developer bij Ksyos*:

 • Een goed salaris tussen de € 5.000,- en € 7.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en werkervaring;

 • Als eerst een tijdelijk contract van 12 maanden, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;

 • De mogelijkheid om fulltime (40) of parttime (32 / 36 uur) te werken;

 • Altijd een vergoeding voor jouw reiskosten;

 • Wekelijkse studieuurtjes en periodieke LAB-dagen;

 • Een laptop naar keuze (Windows of Apple);

 • Leuke, gezellige collega's die niet kunnen wachten om samen met jou verder te bouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland!

 • Indien van toepassing, een intensieve Nederlandse taalcursus volledig vergoed door Ksyos.

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

*De voorwaarden van de arbeidsovereenkomst zijn onderhevig aan het Ksyos beleid en richtlijnen.

Solliciteer

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons grote tech-team bij Ksyos en jouw bijdrage te leveren aan het innoveren van de gezondheidszorg in Nederland? Solliciteer als Senior Software Developer met jouw CV en motivatie.

Na jouw sollicitatie als Senior Software Developer volgt:

 • Een telefonische intake van 15 minuten met de Corporate Recruiter;

 • Een 1e gesprek met onze Corporate Recruiter en Chapter Lead;

 • Een 2e gesprek met jouw Chapter Lead en een collega Developer.

Als laatst stem jij met de Corporate Recruiter jouw startdatum af! Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een gezonder Nederland!

Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.