Senior Systeembeheerder

Solliciteer nu

Senior Systeembeheerder

Jij beheert, onderhoudt en verbetert de ICT-omgeving van Ksyos. Hiermee optimaliseer je onze bedrijfsactiviteiten en draag je bij aan het innoveren van de gezondheidszorg. Help jij ons om het maximale uit onze systemen te halen door jouw kennis en ervaring op IT-vlak te delen?

Solliciteer direct voor deze baan als Systeembeheerder bij Ksyos in Amsterdam! Zet jouw kennis & ervaring in voor alle inwoners van Nederland. 


Samen houden wij gezondheid toegankelijk voor iedereen.

Full-time / Part-time · Amsterdam

Jouw functie

Als Senior Systeembeheerder bij Ksyos ben jij verantwoordelijk voor de organisatie rondom onze IT-hardware (laptops, telefonie en netwerkverbinding). Bij jou staat continuïteit in de beschikbaarheid & bereikbaarheid van onze systemen op nummer één. 

Jouw werk als Senior Systeembeheerder bestaat uit:

 • Het dagelijks oplossen van IT-gerelateerde vragen van jouw collega's door de gehele organisatie;

 • Het bewaken van de toegang tot onze systemen: Wie heeft toegang tot wat en met welk doel?;

 • Het zorgdragen voor een moderne netwerkomgeving die snel en veilig is;

 • Het gezamenlijk opzetten van diverse vernieuwingsprojecten, waarbij je zelf het bijbehorende implementatieproces uitvoert en het contact onderhoudt met alle betrokken interne- en externe stakeholders;

 • Nauw samenwerken en frequent schakelen met jouw team om gezamenlijke uitdagingen aan te kunnen gaan;

 • Het trainen van jouw (nieuwe) collega's in onze organisatie om op de juiste manier met de systemen te werken.

Wil jij een indruk krijgen van de innoverende zorg die Ksyos ontwikkelt? Bekijk hier de video over Ksyos Oogheelkunde. 

Ksyos & jouw team 

Bij Ksyos geloven we dat toegankelijke en hoogwaardige zorg relevant is voor iedereen in Nederland. Met nieuwe technologieën en slimme oplossingen veranderen we de manier waarop zorgverleners samenwerken, diagnoses stellen en behandelingen bieden aan patiënten, waar ze zich ook bevinden. 

Als Senior Systeembeheerder bij Ksyos ben jij onderdeel van team Backoffice en werk jij dagelijks samen met onze Systeembeheerder, de Applicatiebeheerder en natuurlijk jullie Teamlead. Daarnaast staat de rest van het team altijd voor jou klaar om je te helpen! Naast de dagelijkse werkzaamheden en het nastreven van jullie teamdoelen, is plezier binnen het team en binnen Ksyos ook belangrijk. Ben jij erbij bij het volgende teamuitje of bij de maandelijkse donderdagmiddagborrel op kantoor? Wij kijken ernaar uit!

De foto's hieronder geven een eerste impressie van jouw collega's bij Ksyos en je kantoor in Amsterdam:

Jij bent

Je legt gemakkelijk contact en maakt mensen graag blij met jouw werk, want zelf word je er ook enorm enthousiast van! Daarnaast ben je een echte procesdenker; je kunt processen van A tot Z vastleggen en in de uitvoering hiervan de juiste stakeholders betrekken en het overzicht bewaken. Jij hebt een sterk probleemoplossend vermogen; jij zet door om de juiste kwaliteit te kunnen leveren. 

Daarnaast breng jij mee als Senior Systeembeheerder:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen dit vakgebied (soortgelijke functies zouden kunnen zijn: ICT-beheerder, systeemcoördinator of system operator)

 • Aantoonbare ervaring en kennis van Microsoft 365 (Azure, Intune, Exchange, Sharepoint, Teams etc), MacOS en iOS;

 • Aantoonbare ervaring met het zelfstandig uitvoeren van IT-projecten rondom o.a. wifi, telefonie en netwerk;

 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse (minimaal B2-niveau), als de Engelse taal (deze functie is Nederlandstalig, maar veel systemen maken gebruik van Engelse terminologieën).

Jij krijgt

Ksyos is een dynamische, groeiende organisatie. Binnen Ksyos kun je écht impact maken. Jouw mening wordt gehoord en jouw werk wordt gezien. Jouw werk draagt namelijk bij aan een prettige werkomgeving, zowel thuis (in het organiseren van thuiswerk-voorzieningen voor collega's) als op kantoor. Verandering is de enige constante factor bij Ksyos en jij ontwikkelt hierdoor snel mee. 

Jij krijgt voor jouw inzet als Senior Systeembeheerder bij Ksyos:

 1. Een goed, onderhandelbaar salaris vanaf €4.000,- bruto per maand o.b.v. fulltime, afhankelijk van jouw ervaring;

 2. Als eerst een tijdelijk contract van 12 maanden, waarbij wij streven naar een duurzaam dienstverband;

 3. Een parttime of fulltime dienstverband met de keuze tussen 32, 36 of 40 uur per week;

 4. Een laptop (Windows) en een telefoon (iPhone);

 5. Een vergoeding voor jouw reiskosten in de vorm van een OV-vergoeding of een kilometervergoeding;

 6. Wij hechten waarde aan gezondheid en bieden daarom mooie, aanvullende arbeidsvoorwaarden aan zoals een fietsplan en een budget om jouw thuiswerkplek arbovriendelijk in te richten;

 7. Leuke, gezellige collega's die niet kunnen wachten om samen met jou verder te bouwen aan de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland!

Wil jij meer weten over de aanvullende arbeidsvoorwaarden? Bekijk nog eens de werken-bij pagina bij het stuk "Wat kun je verwachten".

Solliciteer

Ben jij klaar om jouw collega’s bij Ksyos optimaal te ondersteunen en daarmee bij te dragen in het verbeteren en innoveren van de gezondheidszorg in Nederland? Solliciteer als Senior Systeembeheerder met jouw cv en motivatiebrief!

Na het versturen van jouw sollicitatie volgt er:

 • Een korte telefonische intake van 10 à 15 minuten met onze Corporate Recruiter;

 • Een digitaal 1e gesprek met de Corporate Recruiter en onze Applicatiebeheerder;
 • Een fysiek 2e gesprek op ons kantoor in Amsterdam met de Teamlead Backoffice en onze Systeembeheerder.

Tot slot stem jij met de Corporate Recruiter jouw arbeidsvoorwaarden en startdatum af! Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te bouwen aan een gezonder Nederland. Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons via werkenbij@ksyos.nl of 020 600 0060.


Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak in ons sollicitatieproces. Hoewel wij acquisitie op basis van deze vacature begrijpen, wordt dit daarom niet gewaardeerd.